Britisk politi hevder å ha gjort store framskritt i etterforskningen

Britisk politi tror ikke 22 år gamle Salman Abedi var alene om mandagens terrorangrep mot en konsertarena i Manchester. Foto. AP / NTB scanpix
Britisk politi tror ikke 22 år gamle Salman Abedi var alene om mandagens terrorangrep mot en konsertarena i Manchester. Foto. AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Manchester hevder å ha gjort stor framgang i etterforskningen etter terroraksjonen som kostet 22 mennesker livet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har aksjonert mot flere adresser og pågrepet åtte menn i tilknytning til mandagens terroraksjon, som kostet 22 mennesker livet. De åtte sitter nå i varetekt.

– Arrestasjonene er betydelige, og foreløpig undersøkelse av adressene de ble funnet på, har avdekket gjenstander som vi tror er svært viktige for etterforskningen, sa Manchesters politimester Ian Hopkins under en pressekonferanse torsdag.

En av adressene politiet har slått til mot det siste døgnet, er bydelen Moss Side i Manchester. Her ble det funnet en sprengladning som ble uskadeliggjort av politiet.

Britisk politi og sikkerhetstjeneste tror ikke 22 år gamle Salman Abedi, som de mener utløste bomben etter en Ariana Grande-konsert i Manchester Arena mandag, handlet alene.

Les også: Manchester: Har funnet flere sprengladninger

22-åring mistenkt for blodbadet i Manchester: – Han var en stille gutt

Hjemløs hjalp terrorofre etter bombeangrep

Dette fant politiet hjemme hos den antatte selvmordsbomberen