Meny

Minst 26 døde i bussulykke i Nepal

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst 26 personer er omkommet og 36 skadd etter at en overfylt buss kjørte utfor en fjellvei og rullet 200 meter nedover og landet i en elv.

Ifølge myndighetenes talsperson Krishna Chandra Poudel stupte bussen av veien nær en landsby 400 kilometer vest for hovedstaden Katmandu torsdag. Bussen rullet nedover det bratte terrenget og ned i elva Pasagad. Innbyggere i landsbyen bisto politi og soldater i arbeidet med å få passasjerene ut av bussvraket. Årsaken til ulykken er ukjent, men ifølge Hindustan Times skjedde den på en av de farligste veiene i landet.

Ifølge Poudel ankom redningshelikoptre sent torsdag kveld og tok 18 av de skadde til sykehus i Nepalgunj. Ytterligere åtte personer skulle flys ut fredag, men måtte vente på bedre værforhold i området.

Populært