Meny

En drept og en såret i skyteepisode i Malmö

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann ble skutt og drept i en bil i Malmö lørdag kveld. En annen mann ble såret i skyteepisoden.

De to ble skutt på Kronetorpsgatan i den sørsvenske byen. En av mennene ble funnet i bilen, mens den andre ble funnet i en leilighet i nærheten. Begge ble kjørt til sykehus, der driftssjef Karolina Rosander opplyser at en av dem døde av skadene. Politiet bekrefter overfor avisen Sydsvenskan at det er mannen som ble funnet i bilen, som er død.

Ingen er pågrepet så langt. Et større område rundt åstedet er sperret av, og politiet jobber med sikre spor både i leiligheten og der skytingen fant sted, sier Calle Persson ved politiets operasjonssentral.

Politiet tror begge mennene ble skutt på Kronetorpsgatan, som ligger et par kilometer nordøst for Malmö sentrum. På åstedet sto en bil med lysene på. Den ser ut til å ha kjørt med høy hastighet inn i flere parkerte biler, og det er knust glass på bakken rundt bilen. Det var i denne bilen den første mannen ble funnet.

– Det er for tidlig å spekulere omkring hva som har hendt. Det vil etterforskningen vise, men bilen er så absolutt av interesse, sier Persson til nyhetsbyrået TT. Ifølge Sydsvenskan er bilen registrert på "en kjent kriminell".

– Det viktigste nå er å få tatt den eller dem som har gjort dette. Derfor jobber vi med å avhøre vitner og sikre spor, i tillegg til å drive taktisk etterforskning.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært