Indisk kvinne hadde levende kakerlakk i neserota

I løpet av natten krøp kakerlakken opp neseboret hennes og så litt videre. 42-åringen kjente noe kravle bak øynene da hun våknet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det høres ut som en scene fra en skrekkfilm, men for den indiske kvinnen var det et levende mareritt. Hun gikk til legen med en smertefull følelse av krafsing bak øynene da hun våknet. På en lokal klinikk fikk hun nesen skylt ut og ble sendt hjem.

Men ubehaget ga seg ikke. Da en spesialist tok seg bryet med å titte opp i nesen hennes med et endoskop, så han noen små bein som beveget seg.

– Jeg tittet enda lenger opp, og nesten fem centimeter fra nesetippen så jeg noe uvanlig. Jeg skjønte at jeg faktisk så på enden av en kakerlakk, sier øre-nese-halsspesialist M.N. Shankar ved universitetssykehuset Stanley i Chennai. Krypet var fremdeles i live etter 12 timer i hodet på kvinnen.

I 45 minutter brukte Shankar et instrument på linje med en ministøvsuger for å få den levende kakerlakken ut. Den levde fremdeles etter å ha blitt fjernet.

Ifølge Shankar har han aldri sett noe lignende, og kvinnen skal være i fin form, selv om hun syns det var flaut å ha en kakerlakk i nesa.

Personvernpolicy