Biden til Trump: – På tide å bli voksen

Se video

Visepresident Joe Biden gikk ikke rundt grøten da han i et TV-intervju kommenterte Donald Trumps kommentarer og Twitter-meldinger. Det er på tide å bli voksen, var den kontante beskjeden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trump har fortsatt å komme med oppsiktsvekkende kommentarer, ikke minst på Twitter, som han bruker hyppig. Torsdag beskrev han en av de ledende demokratene i Kongressen som «sjefsklovn».

Da TV-kanalen PBS spurte Biden om noen av utsagnene som har kommet fra den påtroppende presidentkandidaten, la ikke den avtroppende visepresidenten fingrene imellom.

– Bli voksen, Donald, det er på tide å være voksen, du er president. Det er på tide å gjøre noe. Vis oss hva du har å komme med, sa Biden i et intervju som ble sendt torsdag.

Selv om hans tid i Det hvite hus som president Barack Obamas høyre hånd, snart er forbi, har Biden gjort det klart at han ikke kommer til å trekke seg helt ut av politikken. Han har allerede foreslått at Demokratene blant annet burde rette seg mer inn mot arbeiderklassen og middelklassen når de skal gå videre etter valgnederlaget.

– Det kommer til å bli mye klarere hva han er for og mot og hva vi er for og mot, sier Biden til PBS.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden