Ukrainsk forsvarspolitiker skjøt medtrafikant etter blinklys-krangel

<p>SKJØT: Den ukrainske topp-politikeren Sergey Pashinsky tydde til pistol i krangel med medtrafikant. Her fra det ukrainske parlamentets presentasjon av ham.</p>
SKJØT: Den ukrainske topp-politikeren Sergey Pashinsky tydde til pistol i krangel med medtrafikant. Her fra det ukrainske parlamentets presentasjon av ham. Foto: Ukrainas parlament, Verkhovna Rada

Lederen for sikkerhets- og forsvarskomitéen i det ukrainske parlamentet, Sergey Pashinsky, ble rasende da en bil la seg ut foran ham uten å bruke blinklys.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En latterlig krangel på veien førte til at forsvarspolitikeren Sergey Pashinsky trakk pistol og skjøt en mann i foten, går det fram av artikler i ukrainsk, tysk og østerriksk presse på nyåret.

Saken var at en bilist som skulle kjøre forbi et vogntog, la seg ut foran Pashinsky, som sammen med sin kone kom kjørende i sin Mercedes, uten å bruke blinklys.

Pashinsky kjørte deretter opp på siden av den andre bilen, kona hans rullet ned vinduet og ropte ut misnøyen med at sjåføren i den andre bilen ikke blinket ut.

Pashinsky-paret fikk et resolutt svar, ifølge referatet i blant annet n-tv.

Den navngitte sjåføren oppfordret Pashinsky til å komme ut av bilen og gjøre opp saken mann til mann, fortalte sjåføren fra sykesenga i ettertid.

Forsvarspolitikeren lot seg ikke be to ganger. I slagsmålet som oppsto, tok den andre sjåføren fram en flaske til bruk som slagvåpen.

Da trakk Pashinsky pistol. Han skjøt først et varselskudd. Da det ikke hjalp, endte det med at han skjøt motstanderen i foten.

SE VIDEO: Ukrainske politikere løste uenighet med knuttnevene i parlamentet:

SE VIDEO: Hele det ukrainske parlamentet barket løs da statsministeren fikk roser i desember 2015:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden