Ny meningsmåling om Brexit:Briter: – Nei, vi vil ikke ut av EU likevel

STOPP BREXIT! Plakater utenfor høyestrett i London 8. desember. Motstridende signaler blant britiske velgere et halvt år etter folkeavstemningen om britisk utmelding av EU.
STOPP BREXIT! Plakater utenfor høyestrett i London 8. desember. Motstridende signaler blant britiske velgere et halvt år etter folkeavstemningen om britisk utmelding av EU. Foto: Andy Rain / EPA/NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Et stort flertall av leserne til avisa Express & Star i Wolverhampton vil slett ikke ha noe av Brexit likevel, viser meningsmåling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Leserne til lokalavisa Express & Star i Wolverhampton har skiftet syn på Brexit, så det holder, skal vi tro en meningsmåling på nett avisa har gjennomført.

62 prosent av leserne som svarte, sa de nå ønsker å forbli i EU likevel.

37 prosent holder fast på Brexit, britisk utmelding av EU. Det ble det som kjent flertall for under folkeavstemningen i Storbritannia 23. juni.

Da samme avis gjennomførte en spørreundersøkelse i mars, forut for Brexit-avstemningen , svarte hele 80 prosent at de ville stemme for Brexit. Bare 16 prosent av de som svarte, ville forbli i EU - den gang.

En landsomfattende meningsmåling før jul viste derimot at britene ikke angrer på sitt Brexit-vedtak.

Les: Britene angrer ikke på Brexit