Ny meningsmåling om Brexit:

Briter: – Nei, vi vil ikke ut av EU likevel

STOPP BREXIT! Plakater utenfor høyestrett i London 8. desember. Motstridende signaler blant britiske velgere et halvt år etter folkeavstemningen om britisk utmelding av EU.
STOPP BREXIT! Plakater utenfor høyestrett i London 8. desember. Motstridende signaler blant britiske velgere et halvt år etter folkeavstemningen om britisk utmelding av EU. Foto: Andy Rain / EPA/NTB scanpix

Et stort flertall av leserne til avisa Express & Star i Wolverhampton vil slett ikke ha noe av Brexit likevel, viser meningsmåling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leserne til lokalavisa Express & Star i Wolverhampton har skiftet syn på Brexit, så det holder, skal vi tro en meningsmåling på nett avisa har gjennomført.

62 prosent av leserne som svarte, sa de nå ønsker å forbli i EU likevel.

37 prosent holder fast på Brexit, britisk utmelding av EU. Det ble det som kjent flertall for under folkeavstemningen i Storbritannia 23. juni.

Da samme avis gjennomførte en spørreundersøkelse i mars, forut for Brexit-avstemningen , svarte hele 80 prosent at de ville stemme for Brexit. Bare 16 prosent av de som svarte, ville forbli i EU - den gang.

En landsomfattende meningsmåling før jul viste derimot at britene ikke angrer på sitt Brexit-vedtak.

Les: Britene angrer ikke på Brexit

Personvernpolicy