Meny

Visepresidenten dro på musikal – Fikk desperat bønn fra scenen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mike Pence ble møtt av buing før musikalen. Så hadde skuespillerne en beskjed til ham.

USAs kommende visepresident, Mike Pence så fredag Broadway-musikalen Hamilton i New York, og tok noe ufrivillig oppmerksomheten.

Møtt med buing

Allerede da han kom inn i teatersalen ble han møtt av buing fra deler av publikum. Da musikalen var over oppdaget skuespiller Brandon Victor Dixon at Pence hastet ut fra teateret. Da ba han den kommende visepresidenten om å vente litt.

– Vi er det mangfoldige Amerika og vi er skremt og nervøse over om deres nye administrasjon vil beskytte oss, vår planet, våre barn, våre foreldre og forsvare oss og opprettholde våre umistelige rettigheter, sa skuespilleren fra scenekanten, med resten av rollebesetningen bak seg.

Les også:   Pence antyder misnøye med FBIs konklusjon

– Jobb på vegne av oss alle

– Vi håper virkelig at dette showet har inspirert deg til å holde på våre amerikanske verdier og jobbe på vegne av oss alle, sa Dixon, før han påpekte at stykket Hamilton er en amerikansk historie fortalt av «en mangfoldig gruppe med forskjellig hudfarge, tro og seksuelle orienteringer».

Dixon spiller visepresident Aaron Burr i oppsetningen, som handler om Alexander Hamilton, en av USAs landsfedre.

Les også:

Pence sier han ikke har vurdert å forlate Trump

Klimamøte avsluttet i skyggen av Trump

Trump utnevner kontroversiell general som sikkerhetsrådgiver

Populært