Meny

Trumps advokater vil utsette rettsak

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Donald Trumps advokater vil utsette den kommende rettssaken om nedlagte Trump University.

Donald Trump må møte i retten i et gruppesøksmål mot ham og nedlagte Trump University 28. november, men Trumps advokater forsøker å få flyttet rettssaken til etter 20. januar når Trump er blitt utnevnt til president. De hevder at ved å utsette rettssaken vil begge parter ha mer tid på seg til å bli enige om et forlik.

Advokatene ber også om at Trump skal få avgi forklaring i forkant av rettssaken og at det skal filmes.

Søksmålet ble innlevert i 2010 på vegne av en gruppe personer som hevder at Trump University, som ikke hadde akkreditering som utdanningsinstitusjon, tilbød seminarer og undervisning rundt omkring i landet som i form og innhold lignet på informasjonsreklame, der folk ble presset til å betale opptil 35.000 dollar for rådgivningstjenester. Videre hevdes det at undervisningsopplegget heller ikke fulgte opp løftene om å undervise i hvordan man kan oppnå suksess i eiendomsbransjen.

Les også: Trump vurderer å søke råd hos Bill Clinton

Slik skal Trump gjøre USA «great again»

Trumps søksmål i Nevada avvistTrump kan slippe unna 75 søksmål

Trumps søksmål i Nevada avvist

Populært