Meny

Trump ber barna om hjelp

USAs neste president Donald Trump blir gratulert av sin datter Ivanka. Hun blir nå en av hans nærmeste rådgivere. Foto: Jim Watson / AFP

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre av barna og en svigersønn er med i Donald Trumps innerste sirkel. I tillegg får visepresident Mike Pence en sentral rolle.

Den nyvalgte presidenten i USA arbeider for tiden med å stable på beina en ny regjering, og forberede maktovertagelsen.

Donald Trump overtar 20. januar og innen den tid må alt være på plass.

I dag ble det kjent, blant annet via den vel renomerte avisen New York Times, at Trump har gjort endringer blant sine nærmeste rådgivere i overgangsperioden.

Les også:   Trump en risiko for EUs forhold til USA

I sitt « transition team» skal nå New Jerseys guvernør Chris Christie være skjøvet til side i sjefstolen til fordel for visepresident Mike Pence, men fortsetter som nestleder.

Eric Trump, Donald Trump Jr, Ivanka Trump og Jared Kushner er med i ledelsen av den nyvalgte presidentens «Transition team». Foto: Stf / AFP

Og i tillegg skal altså tre av Trumps barn - Eric Trump, Donald Trump Jr, Ivanka Trump og hennes ektemann Jared Kushner - skal nå være en del av et team på 16 personer. 

Les også:   Trump demper motstanden mot Obamacare

Forhandlingene skal bruke Trump Tower som sin base, og bygningen ser for tiden strengt beskyttet at blant andre Secret service.

Les også:  Ringerike tilbyr Trump-motstandere en trygg havn

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus