Trumps søksmål i Nevada avvist

Velgere på vei til urnene i et at Las Vegas' valglokaler. Donald Trump og hans advokater har saksøkt et valgdistrikt og hevder det var åpent for forhåndsstemming to timer over tiden. Foto: David Becker / Reuters / NTB scanpix
Velgere på vei til urnene i et at Las Vegas' valglokaler. Donald Trump og hans advokater har saksøkt et valgdistrikt og hevder det var åpent for forhåndsstemming to timer over tiden. Foto: David Becker / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Presidentkandidat Donald Trump har stevnet et valgdistrikt i delstaten Nevada for retten i forbindelse med forhåndsstemming. En dommer har imidlertid avvist søksmålet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trump og hans advokater har saksøkt Joe P. Gloria, som er ansvarlig for stemmegivningen i Clark County, for at han angivelig holdt dørene åpne to timer utover den fastsatte tiden, ifølge CNN.

En dommer har avvist kravet, melder BBC. Avgjørelsen kan imidlertid ankes til delstatens høyesterett.

Trumps advokater ba retten gripe inn «i tilfelle valget av valgmenn i staten Nevada blir trukket i tvil». Dan Kulin, talsperson for Clark County, opplyste at ingen valglokaler utvidet åpningstidene, men at de tok hånd om velgere som sto i kø for at flest mulig skulle få stemt.

Trump krevde at de avgitte forhåndsstemmene ikke blandes med andre stemmesedler.