Clinton videresendte hemmeligstemplede eposter til datteren

Artikkelen fortsetter under annonsen

En epostutveksling offentliggjort av USAs utenriksdepartement, viser at Hillary Clinton i 2009 videresendte en epost som i ettertid er blitt hemmeligstemplet, til sin datter. Clinton var på den tiden utenriksminister.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eposten ble opprinnelig sendt fra president Barack Obamas handelsrådgiver Michael Froman og ble videresendt til Clinton av andre ansatte i departementet.

Den daværende utenriksministeren videresendte så eposten til «Diane Reynolds», et epost-psevdonym for datteren Chelsea Clinton.

Hele innholdet i meldingen er sensurert som følge av «konfidensialitet», den laveste klassifiseringen for hemmelig innhold i den amerikanske statsforvaltningen.

Les også: AP: Melania Trump jobbet uten tillatelse i USA

Opplysningene kommer fram i forbindelse med at 74 nye eposter ble offentliggjort av utenriksdepartementet fredag. De ble overlevert til departementet fra FBI etter å ha dukket opp i deres etterforskning.

FBI-sjef James Comey kunngjorde forrige at det var oppdaget enda flere eposter som er sendt til og fra Hillary Clintons private epostserver. FBI har tidligere gransket Hillary Clintons bruk av en privat epostkonto mens hun var utenriksminister og konkluderte i juli i år med at hun hadde opptrådt kritikkverdig, men ikke lovstridig.

Les også:

Obama forsvarer FBI-direktør