Tysk par lokket kvinner i døden

Angelika Wagener skjulte ansiktet da hun ble ført inn i retten i Paderborn i Tyskland onsdag morgen. Sammen med eksmannen Wilfried Wagener er hun tiltalt for å ha mishandlet minst to kvinner til døde. Foto: Wolfgang Rattay / Reuters / NTB scanpix
Angelika Wagener skjulte ansiktet da hun ble ført inn i retten i Paderborn i Tyskland onsdag morgen. Sammen med eksmannen Wilfried Wagener er hun tiltalt for å ha mishandlet minst to kvinner til døde. Foto: Wolfgang Rattay / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Et tysk par i 40-årene, som er tiltalt for å ha mishandlet to kvinner til døde på den avsidesliggende gården sin, møtte onsdag i retten i Paderborn i Nordrhein-Westfalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

46 år gamle Wilfred Wagener og den ett år eldre ekskona hans Angelika Wagener ble pågrepet i april, etter at en kvinne de hadde holdt innesperret i flere uker døde.

Den 41 år gamle kvinnen skal ha blitt lokket til den avsidesliggende gården i Höxter i Nordrhein-Westfalen vest i Tyskland ved hjelp av en kontaktannonse. Der ble hun sperret inne i kjelleren og mishandlet.

Naboer forteller at de ofte så paret hale kvinnen ut i en bil om kveldene, for deretter å kjøre bort med henne. Det er ikke kjent hvor de kjørte.

– Obduksjonen viste at hun døde av stump vold mot hodet, opplyste en talsmann for påtalemyndigheten i Paderborn i april.

Ifølge talsmannen Ralf Meyer forsøkte paret å kjøre den hardt skadde kvinnen til leiligheten hennes i Niedersachsen. Da bilen deres brøt sammen, fikk de først tak i en taxi. Til slutt måtte de ringe etter ambulanse, men kvinnen døde kort tid etter ankomst på sykehuset.

I avhør medga Angelika Wagener at de også hadde tatt livet av en annen kvinne i 2014. Ifølge henne ble kvinnen partert, lagt i en fryser og senere brent.