Tysk par lokket kvinner i døden

Angelika Wagener skjulte ansiktet da hun ble ført inn i retten i Paderborn i Tyskland onsdag morgen. Sammen med eksmannen Wilfried Wagener er hun tiltalt for å ha mishandlet minst to kvinner til døde. Foto: Wolfgang Rattay / Reuters / NTB scanpix
Angelika Wagener skjulte ansiktet da hun ble ført inn i retten i Paderborn i Tyskland onsdag morgen. Sammen med eksmannen Wilfried Wagener er hun tiltalt for å ha mishandlet minst to kvinner til døde. Foto: Wolfgang Rattay / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Et tysk par i 40-årene, som er tiltalt for å ha mishandlet to kvinner til døde på den avsidesliggende gården sin, møtte onsdag i retten i Paderborn i Nordrhein-Westfalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

46 år gamle Wilfred Wagener og den ett år eldre ekskona hans Angelika Wagener ble pågrepet i april, etter at en kvinne de hadde holdt innesperret i flere uker døde.

Den 41 år gamle kvinnen skal ha blitt lokket til den avsidesliggende gården i Höxter i Nordrhein-Westfalen vest i Tyskland ved hjelp av en kontaktannonse. Der ble hun sperret inne i kjelleren og mishandlet.

Naboer forteller at de ofte så paret hale kvinnen ut i en bil om kveldene, for deretter å kjøre bort med henne. Det er ikke kjent hvor de kjørte.

– Obduksjonen viste at hun døde av stump vold mot hodet, opplyste en talsmann for påtalemyndigheten i Paderborn i april.

Ifølge talsmannen Ralf Meyer forsøkte paret å kjøre den hardt skadde kvinnen til leiligheten hennes i Niedersachsen. Da bilen deres brøt sammen, fikk de først tak i en taxi. Til slutt måtte de ringe etter ambulanse, men kvinnen døde kort tid etter ankomst på sykehuset.

I avhør medga Angelika Wagener at de også hadde tatt livet av en annen kvinne i 2014. Ifølge henne ble kvinnen partert, lagt i en fryser og senere brent.

Personvernpolicy