Trumps kampanjesjef innrømmer at de henger etter

Donald Trumps kampanjesjef innrømte søndag at de henger etter motstander Hillary Clinton, men sier valget ikke er avgjort.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi henger etter, sier kampanjesjef Kellyanne Conway, som mener Clinton har store fordeler av dem som støtter henne.

Bak Clinton er hennes ektemann og tidligere president Bill Clinton, nåværende president Barack Obama og hans kone Michelle Obama, i tillegg til visepresident Joe Biden. Conway sier alle de som støtter Clinton er «mer populære enn hun noen gang kan håpe på å bli».

Les også: Clinton vil ha overlegen seier

Conway sier Clinton har brukt 66 millioner dollar bare i september på reklame som for det meste er negativ og viet til å personlig tilintetgjøre Trump. Hun er likevel fortsatt håpefull på sin kandidats vegne og mener han kan vinne valget 8. november.

– La meg si deg en ting: Når du reiser rundt med Donald Trump, som en del av hans valgkamp, så virker det ikke som om dette er over, sier Conway.

Les også: WikiLeaks lekket flere Clinton-eposter

På en ny meningsmåling gjort av ABC News øker Clinton ledelsen til 12 prosentpoeng, mens hun har en margin på 5,9 i en snittmåling. Snittmålingen gir henne også ledelsen i avgjørende vippestater som Pennsylvania og Florida. Men Trump leder fremdeles i Texas, som tradisjonelt er en sterk stat for Republikanerne.

Personvernpolicy