Trump buet ut på veldedighetsmiddag

Se video.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Da Donald Trump gikk fra å spøke til å angripe Hillary Clinton under et veldedighetsarrangement de deltok på torsdag, buet middagsgjestene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Under middagen som holdes i New York årlig til minne om tidligere guvernør og presidentkandidat Al Smith, var Trump den første til å tale av de to presidentkandidatene. Han skapte mye latter i begynnelsen da han forholdt seg spøkefull og sa at han selv var mest kjent for å være beskjeden.

Han fikk også latter fra Clinton da han sa at publikummet på middagen var det største oppmøtet for henne denne sesongen. Den lattermilde tonen forsvant imidlertid da han begynte med personangrep mot Clinton. Gjestene buet på Trump da han omtalte Clinton som korrupt og nok en gang gikk inn på epost-anklagene mot henne.

Les også: Trump doblet pengebruken i september

I tillegg sa Trump at Clinton «lot som om hun ikke hater katolikker» mens hun overvar den katolske veldedighetstilstelningen. Men Clinton kom med motangrep da det var hennes tur.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Etter å høre på talen din ser jeg fram til å høre Mike Pence benekte at du noen gang har sagt dette, spøkte Clinton. Hun spøkte også på sin egen bekostning og sa at hun hadde tatt «en pause fra min strenge søvnrutine for å være her».

Da Trump og Clinton ankom middagen, unnlot de to å håndhilse, men de tok hverandre i hendene etter at talene var holdt.

VIDEO: Se Clintons motangrep:

Les også:

Obama og kona hardt ut mot Trump

71,6 millioner så presidentdebatt på TV

Trump lover å godta valgresultatet – hvis han vinner

Lahlums analyse: – Kun en ny skandale kan redde Trump