Apprentice-produsent: Kan ikke slippe mer Trump-materiale

Det skal foreligge flere kompromitterende opptak med den republikanske presidentkandidaten Donald Trump.
Det skal foreligge flere kompromitterende opptak med den republikanske presidentkandidaten Donald Trump. Foto: Mike Segar / Reuters

Produsenten av fjernsynsserien «The Apprentice», Mark Burnett, sier han ikke har rettigheter til å frigi mer uutgitt materiale som viser Donald Trump.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– På tross av meldinger om det motsatte, er Mark Burnett verken i stand eller i besittelse av rettigheter til å gi ut opptak eller annet materiale fra «The Apprentice», heter det i en uttalelse signert Burnett og produksjonsselskapet MGM.

– En rekke kontraktmessige og rettslige krav legger begrensninger på MGMs evne til å frigjøre slikt materiale, heter det videre i uttalelsen.

Les også: Clinton og Trump diskuterte skandalevideo – men også politikk

Andre personer med tilknytning til fjernsynsprogrammet har antydet at det finnes mer materiale der Trump skal ha framstilt kvinner som objekter. Dette skal være i form av opptak som ikke er med på noen av episodene i den elleve sesonger lange serien.

– Som produsent på sesong én og to av The Apprentice, kan jeg slå fast at det finnes langt alvorligere ting enn det som til nå er kjent. Dette var bare begynnelsen, tvitret produsent Bill Pruitt tidligere.

Washington Post publiserte før helgen et opptak fra 2005 der Trump skrøt av hvordan han kunne kysse kvinner og klype dem i skrittet uten problemer, fordi han er en kjendis. Man kan gjøre hva som helst med kvinner når man er en stjerne, sa Trump. I ettertid har han beklaget uttalelsene.

Les også: Trump: – Jeg lover å være en bedre mann

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært