Foster funnet på flytoalett

Mange indonesiske hushjelper drar til Midtøsten-land som Qatar, Saudi-Arabia og Bahrain for å arbeide og sende penger hjem til sine familier. (Illustrasjonsfoto)
Mange indonesiske hushjelper drar til Midtøsten-land som Qatar, Saudi-Arabia og Bahrain for å arbeide og sende penger hjem til sine familier. (Illustrasjonsfoto) Foto: Svein Aage Nilsen / NTB scanpix

Et dødt foster er funnet om bord på et fly som ankom Indonesia fra Qatar. En indonesisk fremmedarbeider er fraktet av politi til sykehus for undersøkelser.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fosterets alder anslås til mellom fem og sju måneder. Det ble funnet sent søndag kveld av renholdere som gjennomgikk Qatar Airways-flyet etter at det ankom hovedflyplassen i Jakarta etter en flygning fra Doha.

Den døde babyen var innpakket i tørkepapir og lå nede i toalettet.

En kvinnelig passasjer, en indonesisk fremmedarbeider, ble fraktet til et sykehus i Jakarta for helsesjekk.

– Hvis legeundersøkelsene viser at hun er i stand til å bli avhørt, vil hun bli overført til flyplasspolitiet for avhør, sier flyplasspolitiets talsmann Endang Sutrisna.

Det er uklart om hun kommer til å bli siktet, legger han til.

Mange indonesiske hushjelper drar til Midtøsten-land som Qatar, Saudi-Arabia og Bahrain for å arbeide og sende penger hjem til sine familier.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært