CNN-måling: Pence vant debatten

CNNs seere mener at republikanernes Mike Pence (t.h.) vant tirsdagens debatt over Tim Kaine. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / NTB scanpix.
CNNs seere mener at republikanernes Mike Pence (t.h.) vant tirsdagens debatt over Tim Kaine. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Et flertall av TV-seerne mener at republikanernes visepresidentkandidat Mike Pence gjorde det best i tirsdagens debatt, viser en meningsmåling gjort av CNN.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to visepresidentkandidatene møttes til debatt i Farmville i Virginia tirsdag kveld. CNNs måling blant seerne viser at 48 prosent mener at Donald Trumps makker Mike Pence vant debatten, mens 42 prosent mener at Hillary Clintons kandidat Tim Kaine var vinneren.

Men også Kaine klarte å ta noen poeng under debatten. Et flertall av seerne (48 prosent) mente blant annet at Kaine hadde den beste forståelsen for sakene de diskuterte, mot 41 prosent som mente det samme om Pence. Kaine var også den av kandidatene seerne mente var best på å forsvare sin sjef. 58 prosent mente at Kaines forsvar for Hillary Clinton var det beste, mens 35 prosent mente det samme om Pence og Donald Trump.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden