Direktesendte sin egen fyllekjøring

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da 23 år gamle Whitney Beall satte seg bak rattet full, ble den famøse fylleturen sendt direkte på nettet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter å ha tatt flere drinker valgte 23-åringen å sette seg bak rattet i Lakeland i Florida. Ikke nok med det, hun fant fram mobilen og direktesendte den 11 minutter lange fylleturen gjennom direkte-streamingsappen Periscope.

– Jeg er kjempefull. La oss se om jeg blir tatt for fyllekjøring, mumler den tydelig berusede kvinnen inn i kameraet før hun setter bilen inn i feil gir.

Bekymrede seere

Hendelsen skjedde lørdag, og sendingen som hadde tittelen «Drunk girl driving», fikk stor oppmerksomhet. Mange bekymrede seere valgte å ringe til politiet. Andre sendte meldinger til henne der de ba om at hun stanset bilen.

Les også: Kyle (20) og Michael (21) filmet sin egen dødskrasj

I den totalt 11 minutter lange videoen innrømmet hun flere ganger at hun var «stupfull» og at hun ikke visste hvor hun kjørte. Ved ett tidspunkt kjørte hun ned et skilt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Til slutt klarte én av seerne å finne ut hvor hun kjørte og guidet politiet til riktig sted.

Tydelig beruset

Hun ble etter en stund funnet fortsatt kjørende med ett flatt dekk. Da politiet forsøkte å stoppe henne, traff hun fortauskanten med høyre hjul.

Ikke overraskende meldte politiet at hun stinket alkohol, samtidig som hun ikke klarte standardiserte edruhetstester. Hun nektet å ta en promillekontroll.

Hun ble arrestert og siktet for fyllekjøring.

– Selv etter 30 år i jobben har jeg aldri sett noe lignende. Jeg er helt sjokkert, forteller Gary Gross, talsmann ved Lakeland Police til tv-kanalen WTSP.

«Vi er utrolig takknemlige over at hennes handlinger ikke førte til en alvorlig ulykke og at ingen ble skadet som følge av hennes dårlige dømmekraft», skriver politidistriktet i en pressemelding.