Mann i bil skjøt med tom pistol mot forbipasserende

Videoen over viser en mann som skyter med en pistol uten kuler mot forbipasserende for moro skyld. Politiet kom over videoen på Facebook, og har nå satt i gang etterforskning mot gjerningsmannen og hans sjåfør.

Han skapte panikk i gatene i Cincinnati i USA. Lokalt politi har offentliggjort en video av hendelsen, som de fant på Facebook. De leter nå etter mannen som skjøt og sjåføren av bilen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amerikanske etterforskere kom over en video på Facebook som viser en mann som skyter med en tom pistol mot forbipasserende fra en bil mens han ler og fleiper.

Etter funnet av videoen leter politiet i Cincinnati, der hendelsen fant sted, etter gjerningsmannen og hans sjåfør.

De forbipasserende som blir «skutt» etter i videoen blir tydelig redde. De får panikk, løper, kaster seg ned, og noen skriker.

Det lokale politiet setter svært liten pris på spøken. De har nå offentliggjort videoen, og ber publikum komme med tips dersom de vet hvem gjerningsmannen og sjåføren er. De oppfordrer vitner til å melde seg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
17:17VerdenFødte på parkeringsplass: – Det var utrolig!16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»
Populært