Clinton: – Jeg trodde ikke det skulle bli en stor greie

Politiske eksperter tror demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton kommer til å komme sterkt tilbake når hun blir frisk fra lungebetennelsen. Se video i vinduet over.

Hillary Clinton sier hun ikke fortalte om lungebetennelsen fordi hun trodde hun skulle komme seg gjennom den og at den ikke skulle bli en stor sak.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den demokratiske presidentkandidaten ble sent mandag intervjuet av CNNs Anderson Cooper, og da dukket spørsmålet opp: Hvorfor fortalte hun ikke bare at hun hadde fått lungebetennelse?

– Jeg trodde ikke det skulle bli en så stor greie. Når sånt skjer med deg og du er et travelt og aktivt menneske, så fortsetter du og satser på å komme deg gjennom det, svarer Clinton og sier hun føler seg mye bedre nå.

Les også: Clinton avlyser California-tur på grunn av helsen

Søndag måtte hun forlate en minneseremoni på 15-årsdagen for terrorangrepene mot New York. Senere kom det fram at hun hadde blitt diagnostisert med lungebetennelse før helgen og at hun ble overopphetet og dehydrert under søndagens arrangement.

– Jeg følte meg svimmel og miste balansen et øyeblikk, men da jeg kom meg inn i bilen og fikk sitte og kjøle meg ned og fikk litt vann, følte jeg meg straks bedre, sier hun. Etter å ha forlatt minneseremonien, ble hun kjørt til datternes leilighet der hun hvilte ut. Da hun kom ut igjen, sa hun at hun følte seg bra. Det holder hun fast ved, selv om hun avbrøt en reise til California i begynnelsen av uken av hensyn til helsen.

Les også: Lege: – Clinton har lungebetennelse

– Jeg følte meg virkelig bra etter å ha fått hvile på søndag, men det betyr ikke at ikke burde ta det med ro, forklarer hun.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden