Björn Skifs sykmeldt i en måned

Den svenske artisten Bjørn Skifs, her fotografert i 2002. Foto: Knut Fjeldstad / NTB scanpix
Den svenske artisten Bjørn Skifs, her fotografert i 2002. Foto: Knut Fjeldstad / NTB scanpix Foto: Knut Fjeldstad / NTB scanpix

Den svenske popartisten Björn Skifs (69) trenger hvile og sykmeldes i en måned.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder Avisa Expressen søndag, to uker etter at Skifs ble sendt til sykehus i Stockholm. Skifs hadde da besvimt i hjemmet, fikk hjernerystelse og ble brakt til sykehus hvor han fikk sydd noen sting i pannen.

To dager tidligere hadde Skifs gjennomført opptredenen med helsepersonell bak scenen. To forestillinger av «Revanschen på Skansen» sammen med Tommy Körber ble avlyst da Skifs ble innlagt på sykehus i slutten av august.

Björn Skifs' band Blue Swede gikk i 1974 til topps på den amerikanske Billboard-lista med en coverversjon av låta «Hooked on a Feeling», og er kjent som sanger, låtskriver og skuespiller. Han står bak et 20-talls album.

Les også: Björn Skifs til sykehus

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært