Meny

Hannah (23) flyktet fra sexforbryter: Falt ned klippe og brakk ryggen

Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På ferie i Thailand gikk Hannah Gavios seg vill. Hun fikk hjelp av en guide, men måtte flykte for livet da han begynte å trakassere henne seksuelt.

Hannah Gavios (23) hadde ikke tilbragt mer enn 16 timer på ferie i Krabi i Thailand da hun gikk seg vill i jungelen. Hun fant et turistkontor og spurte om veien tilbake til hotellet.

– De sa det var for farlig for meg å finne veien alene, så en av dem skulle bli med meg. Greit, tenkte jeg, forteller Gavios til Daily Mail.

Men på veien innser den tidligere designstudenten fra New York at hun er i fare.

Hun spurte guiden opptil flere ganger om de gikk riktig vei, og ante mistanke om at noe var galt. Plutselig begynte han å rive av henne klærne. 

Se video øverst i artikkelen.

Kjempet imot

Til flere medier forteller 23-åringen at hun kjempet imot med alt hun hadde av krefter og at hun nesten rev av øret til guiden. 

– Han hadde så store smerter og ba meg stoppe. Vi tok hverandre i hendene, men jeg var fortsatt nervøs og var redd han skulle prøve å trakassere meg på nytt, så jeg løp.

Panikkslagen flyktet hun for livet, men i den mørke jungelen så hun ikke hvor hun løp og før hun visste ordet av det, var hun i full fart på vei utfor en klippe.

– Jeg slo hodet flere ganger på vei ned og landet med et brak. Jeg skrek i smerte. Det er det vondeste jeg har opplevd noen sinne, sier hun til Fox News, og legger til:

– Jeg trodde jeg ikke kom til å overleve.

Les også:  «Vi ser jo at du er så jævla kåt, du liker jo sånt her»

– Trakasserte meg mens jeg lå nede

Gavios skal ha fortalt at den thailandske guiden kom etter henne og fant henne nedenfor klippen. Der skal han ha seksuelt trakassert henne, for så å la 23-åringen ligge igjen alene. 

– Han voldtok meg ikke, men han masturberte over meg og gjorde mye annet. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Hvis jeg prøvde å skrike, forsøkte han å kvele meg, så jeg prøvde å være rolig og vennlig med ham, hevder hun ifølge britiske Express.

Disse beskyldningene er verken bekreftet eller avkreftet av thailandsk politi.  

Les også:  Dette er seksuell trakassering

Erklærte seg skyldig

Nyhetsbyrået Reuters skriver at redningsmannskaper fant Hannah Gavios morgenen etter og brakte henne til et sykehus i Phuket, hvor det ble konstatert at hun hadde brukket ryggen. Ifølge The Phuket News fikk mannskapene inn meldinger om at en turist var skadd etter fall på telefon. 

23-åringens foreldre har kommet til Thailand fra USA for å være ved hennes side.

Den thailandske mannen, som ikke er ansatt ved turistkontoret der Gavios spurte etter veien, men som ofte melder seg frivillig til å guide turister, fikk ifølge thailandsk politi dårlig samvittighet og meldte seg selv inn. Han har erklært seg skyldig i å ha trakassert 23-åringen.

Opprinnelig er Gavios fra New York i USA, men hun har den siste tiden vært på reise i Sørøst-Asia. Den tidligere designstudenten skal ha undervist i engelsk ved flere skoler i Chiang Mai i Thailand og i Laos i Vietnam. 

Les også:  Kvinne hevdet seg trakassert for å bli kjørt hjem av politiet

Populært