24 skadd på fly i USA etter ekstrem turbulens

Artikkelen fortsetter under annonsen

– En av flyvertinnene ble slengt så hardt opp i taket at hun slo hull i det, sier passasjer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

På vei fra Boston til Sacramento møtte et passasjerfly i USA på et uvær så kraftig at det oppsto personskader og flyet ble nødt til å endre kurs.

Totalt ble 24 personer skadd som følge av turbulens i kabinen. Passasjerene forteller at de var lettet over å være tilbake på bakken etter at flyet ble tvunget til å gjøre en landing i South Dakota.

– Det kom som et smell, som om vi traff en vegg og bare falt rett ned. Gjenstander fløt i midtgangen og folk gråt, forteller passasjer Casey Corcoran til ABC.

Les også: Så farlig er egentlig turbulens på flyet

– Slengt rundt som tøydokker

En passasjer beskriver scener hvor folk ble «slengt rundt som tøydokker» som følge av turbulensen. Noen ble løftet ut av setene med så stor kraft at de traff taket.

– En av flyvertinnene ble alvorlig skadet. Hun traff taket så hardt at hun slo hull i det, sier passasjer Candace Sousa.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Slik takler du flyskrekken

Kutt og nakkeskader

Corcoran, som reiste med sine to barn på fem og sju år, forteller til ABC at han så medreisende med kutt og skader i nakkeregionen.

De skadede passasjerene ble fraktet til et lokalt sykehus hvor de ble behandlet for mindre skader. Alle ble senere utskrevet.

Flyselskapet, Jet Blue, sa i en uttalelse at et nytt fly er på vei for å frakte de uskadde passasjerene videre til Sacramento