Clinton: – De rike vil tjene på Trumps politikk

Rike mennesker og store private selskaper vil tjene på Donald Trumps økonomiske politikk, hevder Hillary Clinton.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun lar seg ikke overbevise av Trumps økonomiske planer, som han presenterte i en tale mandag.

På et valgkampmøte i Florida senere samme dag sa Clinton at arbeiderklassen kommer til å tape hvis Republikanernes presidentkandidat får det som han vil. Selv lover Clinton å øke skattene for de rikeste, «siden det er der pengene er».

Les også: Trump lover skattelette og mindre regulering

Trumps nøye forberedte tale var et forsøk på begrense skadene forårsaket av hans tidligere uttalelser, hevder Clinton. Den siste tiden er Trump blitt anklaget for å mangle strategi og for å la seg provosere til å gå til motangrep på alle som kritiserer ham.

Under Trumps tale om økonomisk politikk ble han en rekke ganger avbrutt av demonstranter. Men denne gangen ble han ikke synlig sint. I stedet spøkte han med demonstrantene og sammenlignet dem med tilhengerne til Clintons tidligere rival Bernie Sanders.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus