Familiedrap ryster USA – Fem skutt og drept

Artikkelen fortsetter under annonsen

To voksne og deres tre barn er funnet skutt og drept i et hus i den amerikanske delstaten Pennsylvania. Politiet har funnet selvmordsbrev på åstedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En familie på fem er funnet skutt og drept i sitt hus i Pennsylvania. Det lokale politiet melder at de har funnet et håndskrevet selvmordsbrev i huset, og at de derfor heller mot at drapene var planlagt over lengre tid.

De fant også familiens hund skutt og drept samt et håndvåpen i nærheten av en av de drepte, forteller den amerikanske nyhetskanalen FOX.

– En kjærlig og varm person

Naboer forteller at de husker moren, Megan, som en lystig person.

– Megan var en veldig kjærlig og varm person. Hun utstrålte en aura av glede hver gang man snakket med henne, sa nabo Michelle Oquendo til nyhetsbyrået Reuters.

Politiet forteller imidlertid om et turbulent forhold mellom foreldrene i familien.

De drepte har blitt identifisert som familien Short. I tillegg til Megan (33) besto familien av faren Mark (40) og deres tre barn Lianna (8), Mark Jr. (5) og Willow (2).

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Traumatisk operasjon

Familiens to yngste barn ble kjent gjennom en rekke artikler publisert i fjor av The New York Times som omhandlet yngstedatteren Willows kamp for å overleve etter en hjertetranplantasjon.

Artiklene tok for seg familiens bekymring rundt tilgangen på medisiner som var helt nødvendige for at Willows kropp skulle godta det nylig innsatte hjertet.

– Man håper hver måned at de ikke skal kløne det til, fortalte Megan til avisen.

Moren hadde i etterkant av den traumatiske operasjonen skrevet åpent om sin kamp mot post-traumatisk stressyndrom.