Dramatikk i Emirates-flyet: – La bagasjen ligge! Kom dere ut!

Amatørvideo viser dramatiske scener om bord det krasjlandede Emirates-flyet da passasjerene måtte evakuere. Kort tid senere var flyet overtent.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Emirates-flyet krasjlandet på rullebanen i Dubai onsdag og minutter etter at passasjerene var evakuert kom det en eksplosjon fra den ene motoren.

Bakgrunn: Emirates-fly krasjlandet i Dubai

Kaos

Nå har det dukket opp en amatørvideo fra én av passasjerene om bord. Den viser de dramatiske scenene som utspant seg da passasjerene fikk beskjed om å evakuere flyet.

Flere passasjerer gikk rett mot hattehyllene for å hente bagasjen, mens kabinpersonalet skrek at de måtte la den ligge.

– La bagasjen ligge! Kom dere ut! Hopp og skli!

Flammer fra motor

Mot slutten av videoen kan man også se at det kom flammer ut av den ene motoren.

Ingen av de 275 personene om bord omkom, men en brannmann mistet livet under slukningsarbeidet av den etter hvert overtente Boeing 777-300-maskinen. Emirates-flyet kom fra Thiruvananthapuram sør i India,

Flyselskapet har ikke villet si noe om hva som forårsaket onsdagens krasjlanding i Dubai, men problemer med flyets understell synes i det minste å ha vært en medvirkende årsak.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus