Missedronning forfalsket kreftdiagnose

Artikkelen fortsetter under annonsen

Svindlet til seg over 250.000 kroner til behandlingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brandi Lee Weaver-Gates annonserte i mars 2013 at hun hadde fått diagnosen leukemi. Men alt var bare en svindel. Både venner og familie ble ført bak lyset i over to år før sannheten kom for en dag.

Miss Pennsylvania

Så sent som i 2015 ble hun kåret Miss Pennsylvania, der det ble påpekt hvor sterk hun hadde vært som hadde gått gjennom to år med strålebehandling.

Venner og familie hadde hjulpet med å samle inn totalt over 250.000 kroner til «behandlingen». Men flere ble mistenksomme da hun insisterte på å dra til strålebehandling alene. Hun hadde også barbert hodet, men det virket å vokse ut igjen voldsomt raskt.

Les også: Posten advarer mot svindel-epost med farlig innhold

Ble avslørt

Da noen venner til slutt ringte behandlingssenteret fant de ut at hun aldri hadde vært en pasient der. Da raste løgnen sammen.

Politiet ble tipset om svindelen og da de spurte missedronningen om hun kunne vise til dokumentasjon på behandlingen, fikk de en falsk regning fra ett av behandlingssentrene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

En kjapp telefon til de tre behandlingssentrene Weaver-Gates påsto å ha fått behandling i, bekreftet at hun aldri hadde vært en pasient ved noen av dem.

Ifølge AP sa hun seg nylig skyldig i svindel og ble i retten dømt til mellom to og fire års fengsel.

Nå har også Miss Pennsylvania US International gått ut med en pressemelding der hun strippes for missetittelen og må levere tilbake krona og missebåndet.

Les også: Svindel-mistenkt inkassoselskap lopper nordmenn