Meny

Ny politimann skutt i USA

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ble skutt mens han ventet på grønt lys.

Politiet i St. Louis i Missouri etterforsker nok et angrep på en amerikansk politimann. De sier konstabelen ble skutt i halsregionen mens han satt i et lyskryss i forstaden Ballwin.

Angrepet følger like etter at en skarpskytter, som etter sigende var irritert over politidrap av sorte menn i USA, skjøt og drepte fem politimenn i sentrum av Dallas.

Les også: Obama – Ingenting rettferdiggjør skyting i Dallas

Usikker prognose

Det er uvisst om skytingen i St. Louis er tilknyttet de kraftige motreaksjonene som har kommet denne uken etter at to sorte menn ble skutt og drept av amerikansk politi.

Politimannen ble kjørt til sykehus for operasjon. Det har ikke kommet noen offentlige uttalelser rundt hans umiddelbare helse, men lokale medier skriver at kilder ved sykehuset omtaler mannens tilstand som kritisk.

I varetekt

Politiet i St. Louis skriver at en mistenkt er anholdt. Et våpen ble beslaglagt i prosessen. Lokale medier skriver at mistenkte er en afroamerikaner og at guvernøren i Missouri har avbrutt en reise til Philadelphia for å være til stede under tragedien.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus