Fireåring revet vekk av fremmed mann

Rystende kidnappingsforsøk fanget på kamera.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et overvåkningskamera i Victorville i USA fanget opp den forstyrrende situasjonen tirsdag, da en mann forsøkte å kidnappe en fire år gammel jente i en butikk.

Moren til jenta hadde akkurat sagt fra til butikkeier Miguel Macias om en mistenkelig person ute på parkeringsplassen, da mannen slo til.

Les også: Morsinstinkt stoppet kidnapperen

Det hele skjer i løpet av få sekunder. Kidnapperen griper tak i armen til jenta og river henne med seg ut av butikken. Moren følger hakk i hel sammen med en annne kunde.

Jenta får revet seg fri fra mannen og løper tilbake til moren.

– Hun var vettskremt

Craig Battles driver en frisørsalong i nabobygget. Da han hørte oppstyret, styrtet han ut av salongen for å se hva som foregikk.

– Hun gråt, men hun skrek ikke, hun var for redd. Hun var vettskremt, sier Battles til CBS Los Angeles.

Battles og resten av klientellet i frisørsalongen la på sprang etter mannen. Det gjorde også moren, ifølge den lokale nyhetsstasjonen, ABC 7.

Arrestert

Stella Moriel, som driver butikken sammen med ektemannen Miguel, forteller at mannen satte seg ned i midten av en trafikkert vei og begynte å le. Deretter reiste han seg opp igjen og la på sprang.

Mannen ble deretter overmannet og holdt nede til politiet ankom og han ble arrestert, siktet for kidnapping og vold mot barn.

Pressekontakt i politiet i Victorville, Mara Rodriguez, sier til CBS Los Angeles at det går bra med jenta.

– Hun er redd og opprørt, men det ser ikke ut til at hun har fått noen fysiske skader, sa Rodriguez.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus