Meny

Clinton forklarte seg for FBI

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FBI har snakket med Hillary Clinton om epostkorrespondansen hun hadde mens hun var utenriksminister.

Det bekrefter en talsmann for Clintons valgkampapparat lørdag. Demokratenes antatte presidentkandidat har vært i hardt vært siden det ble avslørt at hun brukte en privat epostserver mens hun var utenriksminister.

– Clinton stilte til et frivillig intervju i morges om sin epostordning mens hun var minister, sier Clintons medarbeider Nick Merrill i en uttalelse.

Clintons forklaring for FBI er ikke uventet, og er ikke et tegn på at hun eller noen andre kommer til å bli straffeforfulgt i saken, påpeker nyhetsbyrået AP.

– Hun er glad for at hun hadde muligheten til å bistå justisdepartementet i å få en konklusjon på denne gjennomgangen, sier Merrill.

Clinton fikk i vår kraftig kritikk i en intern granskingsrapport fra utenriksdepartementet om saken. Årsaken er at hun brukte den private serveren til offisielle eposten, men Clinton har forsvart seg med at hun ikke skiller seg fra forgjengerne på dette punktet.

– Jeg har overlevert alle mine eposter. Ingen andre kan si det. Jeg har vært utrolig åpen når det gjelder den utleveringen. Jeg vil fortsette å være åpen. Og dette er ikke en sak som kommer til påvirke valgkampen eller min presidentgjerning, uttalte hun da rapporten ble kjent i mai.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus