Meny

Fire barn knivdrept i Memphis

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire barn er knivdrept i Memphis i den amerikanske delstaten Tennessee, opplyser politiet. Barnas mor er pågrepet.

Talsmann Earle Farrell hos sheriffen i Shelby County opplyser at knivdrapene skjedde i et leilighetskompleks i et forstadsområde til Memphis fredag.

Barnas mor er pågrepet og blir avhørt. Hun er foreløpig ikke siktet, og sheriff Bill Oldham ville ikke fastslå at det var moren som drepte barna.

– Dette er en ufattelig handling som har sjokkert oss inn til margen. Jeg kan aldri forstå hvordan noen kan gjøre noe slikt, sa Oldham på en pressekonferanse.

Han la til at etterforskningen er i en veldig tidlig fase, og at de foreløpig ikke vet om moren hadde psykiske helseproblemer.

Politiet har ikke offentliggjort barnas alder, men betjentene som rykket ut til stedet omtalte dem som «babyer». Ifølge en av familiens naboer, så alle barna ut til å være under seks år.

Området rundt leilighetskomplekset ble sperret av fredag ettermiddag, og naboene måtte holde seg i ro i to timer mens stedet ble etterforsket.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus