Vrakdeler fra EgyptAir-flyet skal ha blitt observert

EgyptAir-flyet hadde en høyde på 37.000 fot og forsvant da det var kommet 16 kilometer inn i egyptisk luftrom, ifølge flyselskapet. Foto: Christian Hartmann / Reuters / NTB scanpix
EgyptAir-flyet hadde en høyde på 37.000 fot og forsvant da det var kommet 16 kilometer inn i egyptisk luftrom, ifølge flyselskapet. Foto: Christian Hartmann / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Egyptiske letemannskap skal ha observert vrakdeler av EgyptAir-flyet som styrtet i Middelhavet forrige måned.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vrakdelene fra flykroppen er blitt funnet på flere steder av letefartøyet John Lethbridge som har hatt oppdraget for egyptiske myndigheter. Dermed er trolig stedet for selve styrten funnet.

Ifølge AP sier EgyptAir-etterforskere at de trolig har funnet flyvraket. BBC melder også at flere hoveddeler av vraket nå har blitt identifisert.

Tidligere er det blitt funnet mindre deler fra flyet og levninger etter de døde, som er overlevert til etterforskerne av ulykken. For noen uker side ble søkeområdet etter de svarte boksene fra det styrtede EgyptAir-flyet snevret inn fra fem til to kilometer, etter at det ble fanget opp signaler fra enheten.

Flygning MS 804, en Airbus A320, styrtet i Middelhavet med 66 mennesker om bord 19. mai på vei fra Paris til Kairo etter å ha forsvunnet fra radaren. Årsaken til styrten er ikke kjent.

Les også: Signaler fra EgyptAir-vraket oppdaget

DNA-prøver samlet inn fra EgyptAir-pårørende