Toåring funnet død etter alligator-angrep

Artikkelen fortsetter under annonsen

Toåringen som ble tatt av en alligator på en strand ved Disney World utenfor Orlando i Florida, er funnet død, opplyser CNN.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Guttens far gikk ut i vannet og forsøkte å redde toåringen da alligatoren angrep og dro sønnen hans under vann.

Etter bare 30 sekunder hadde alligatoren dratt gutten under og forsvunnet. Omkring 50 personer har arbeidet med å forsøke å finne levningene av gutten, opplyser sheriff Jerry Demings i Orange County.

– Liket er sendt til sykehus for obduksjon, opplyser sheriff Jerry Demings, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Slappet av på stranda

Den tragiske hendelsen skjedde da familien, foreldrene, gutten og en eldre søster slappet av på stranda tirsdag kveld lokal tid.

– Barnet lekte i vannkanten da en alligator kom opp fra vannet og tok barnet. Faren, som var i nærheten, forsøkte å ta barnet tilbake, men lyktes ikke, sier presseansvarlig Jeff Williamson i Orange County til VG.

Politifolk, et helikopter og de lokale fiskeri- og miljømyndighetene har deltatt i letingen. Alligatoren anslås å være mellom én og to meter lang.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det hørtes ut som en slåsskamp. Jeg så bort og så redningsarbeidere som ropte «Kom dere ut av vannet!». Moren var der, og hun var i panikk, sier turisten Bill Wilson, som var på stranda, til avisen Orlando Sentinel.

Stenger Disney-strender

Stranda hvor toåringen ble angrepet, ligger ved et luksushotell som er eid av Disney. Ikke langt unna ligger byen Orlando, hvor 49 mennesker ble drept i skytemassakren på et utested for homofile natt til søndag.

Disney World har stengt alle strendene som er tilknyttet selskapets anlegg i Florida etter alligatorangrepet. Selskapet sier de aldri har opplevd et dødelig alligatorangrep i sin 45 år lange historie.

Se video øverst i artikkelen.