Trump langet ut mot Clinton og Romney

Artikkelen fortsetter under annonsen

Republikanernes trolige presidentkandidat Donald Trump langet ut mot både demokrater og republikanere under et valgkamparrangement i Tampa i Florida.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tusenvis av mennesker hadde møtt opp på valgkamparrangementet lørdag for å høre Trump i kjent stil hamre løs på sine motstandere.

Hillary Clinton, som etter alle solemerker blir Trumps utfordrer i presidentvalget, ble omtalt som «kjeltringen Hillary», mens Mitt Romney, som tapte presidentvalget mot Barack Obama for fire år siden og som har uttalt seg svært kritisk til Trump, ble kalt «en elendig taper».

Les også: Måling gir Clinton solid ledelse over Trump

Trump sa også at det republikanske partiet «må ta seg sammen, samle seg og vinne», og han kom med flengende kritikk av republikanske kongressmedlemmer som ikke vil støtte hans kandidatur.

– Det republikanske partiet må være tøff og smart. Jeg kommer til å vinne uansett, men mange andre kommer ikke til å gjøre det, sa Trump med henvisning til kongressvalget som holdes samtidig med presidentvalget.

Les også: Clinton og Trump i Twitter-krig

Mot slutten av talen sin, ble Trump avbrutt av flere tilhørere som begynte å synge bursdagssangen for ham. Trump fyller 70 år førstkommende tirsdag, 14. juni.

– Jeg vil ikke høre om det, sa en smilende Trump og ba dem slutte.