Skyting på flyplassen i Dallas

Videoopptak som øyenvitner har gjort, viser kaotiske scener med mennesker som roper og prøver å få tak i bagasjen sin før de løper ut av ankomsthallen. Foto: Bryan Armstrong.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er løsnet flere skudd på lufthavna i Dallas i Texas, melder amerikanske TV-stasjoner. Minst én person er såret og brakt til sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Øyenvitner forteller til NBC News at det har blitt avfyrt minst ni skudd i eller rett utenfor ankomsthallen i terminalbygningen på Dallas Love Field-flyplassen.

Videoopptak som øyenvitner har gjort, viser kaotiske scener med mennesker som roper og prøver å få tak i bagasjen sin før de løper ut av ankomsthallen.

Omstendighetene rundt skytingen er ennå ikke kjent, men ifølge Dallas Morning News er det lagt ut videoklipp på internett der det høres flere skudd og man kan se politifolk som retter våpen mot en person.

En talsmann for flyplassen opplyser at hele lufthavnen må evakueres fordi flere personer tok seg gjennom sikkerhetskontrollen uten å bli sjekket på grunn av panikken som brøt ut.