Israel sperrer av by på Vestbredden etter Tel Aviv-angrep

Israelske politifolk var onsdag kveld i gang med undersøkelser i kafeen der angrepet fant sted. Foto: Reuters / NTB scanpix
Israelske politifolk var onsdag kveld i gang med undersøkelser i kafeen der angrepet fant sted. Foto: Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Israelske soldater har sperret av byen Yatta på den okkuperte Vestbredden etter at to menn fra byen er utpekt som gjerningsmenn bak onsdagens angrep i Tel Aviv.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fire mennesker ble drept og fem såret i angrepet onsdag kveld. To menn, som er søskenbarn med hverandre, ble utpekt som gjerningsmenn. De ble kort tid etter pågrepet. Den ene av dem ble skutt og såret under pågripelsen. Han er ved bevissthet og behandles ved et sykehus i Tel Aviv, opplyser politiets talskvinne Luba Samri.

Les også: Israel nekter palestinere innreise under ramadan

Regjeringens sikkerhetsutvalg diskuterte torsdag tiltak for å hindre nye angrep. Blant annet skal hæren utstasjonere to nye bataljoner på Vestbredden, melder AP.

Tidligere på dagen sperret israelske soldater av byen Yatta.

– Etter gårsdagens terrorangrep i Tel Aviv er veiene til og fra Yatta kun åpne for humanitær og medisinsk transport, sa en talskvinne for hæren torsdag.

Ifølge israelsk radio har soldater startet utspørring av de to mennenes familiemedlemmer og startet forberedelser til å ødelegge mennenes boliger.

Les også: Kraftige FN-anklager om israelske brudd på menneskerettigheter