Meny

Ti barn skadd i lynnedslag i park i Paris

Foto: Matthieu Alexandre / Afp

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et lynnedslag har slått ned i en park i Paris. Ti barn og en voksen er skadd.

De skadde deltok i en bursdagsfeiring i parken, da det begynte å regne og de søkte ly under et tre. Så slo lynet ned, ifølge avisa Le Parisien. Barna er mellom sju og fjorten år gamle, ifølge avisa.

– Det er for øyeblikket elleve som er skadd. Ti barn og en voksen som var sammen med barna, sier en Vincent Baldini, ansvarlig for sikkerheten i bydelen åttende arrondissement, til fjernsynskanalen iTélé.

Lynnedslaget skjedde i Parc Monceau, som ligger en kilometer fra Triumfbuen nordvest i den franske hovedstaden, i et av byens bedre strøk. Parken, som er populær blant familier som drar på utflukt, ble evakuert etter hendelsen, ifølge France Info.

Et voldsomt uvær har herjet store deler av Frankrike i helgen. Lørdag sendte statsmeteorologene ut et tordenvarsel, som omfattet hele det franske fastlandet. Faren ble imidlertid vurdert som større lenger sør i landet enn Paris.

– Seks av barna trenger akuttbehandling, men vi håper dette går bra, sier Baldini. Han opplyser at barna har fått brannskader og at både ambulansepersonale og brannvesen er på stedet.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus