Mann på bedringens vei etter slangebitt i penis

Mannen som ble bitt i penis av en pytonslange mens han var på do i Thailand, er på bedringens vei.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Han kan urinere som normalt, og smertene fra såret har avtatt, forteller Rungnapa Sehawong ved sykehuset hvor mannen behandles.

Slangeangrepet skjedde onsdag, da Atthaporn Boonmakchuay satte seg på huk over et toalett av typen hull-i-gulvet i sitt eget hjem. Opp av skålen kom en diger pytonslange som satte tennene i 38-åringens penis.

Les også: Mann bitt i penis av diger pytonslange i doen

– Først trodde jeg penisen min var borte og allerede revet i stykker, for slangen var virkelig svært sterk, fortalte Boonmakchuay etterpå til en lokal TV-kanal.

Han klarte å tvinge opp gapet på den tre meter lange slangen, og fikk etter hvert hjelp av kona og en nabo. For å få slangen ut, måtte toalettet slås i stykker med en hammer.

Les også: 64-åring fikk ny penis i USAs første vellykkede transplantasjon

Dyret ble senere sluppet løs i mer passende omgivelser enn avløpsrørene til 38-åringen og kona i provinsen Chachoengsao.

Og aldri så galt at det ikke er godt for noe: Etter at det gamle toalettet var slått i stykker, bestemte 38-åringens kone at tiden var inne for å investere i et flunkende nytt vannklosett.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus