Meny

Skarp kritikk mot Clintons private epostserver

Hillary Clinton kan havne i mer trøbbel etter å ha brukt en privat epostserver i jobbsammenheng. Foto: Jim Bourg / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hillary Clinton får kraftig kritikk av et uavhengig kontrollorgan i amerikansk UD for sin bruk av en privat epostserver, melder Washington Post.

Generalinspektøren for utenriksdepartementet i Washington slår fast at Clinton ikke sørget for å få bruken juridisk godkjent, og at staben i det amerikanske utenriksdepartementet uansett ikke ville ha gitt henne samtykke av sikkerhetshensyn, skriver avisen.

Rapporten om Clintons bruk av en privat epostserver da hun var utenriksminister, har vært ventet lenge. Saken er særlig betent fordi den kan skade Clinton i forkant av presidentvalget til høsten, der hun ligger an til å bli demokratenes kandidat. (©NTB)

uvakt@ntb.no

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus