Meny

Twitter myker opp begrensningene

Foto: Regis Duvignau / Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Twitter vil snart åpne for å gi brukerne økt spillerom i meldingene, som lenge har vært begrenset til 140 tegn.

Lengdebegrensningen vil bestå, men hva som skal telle mot begrensningen skal endres.

– I månedene som kommer skal vi gjøre endringer for å forenkle tweets, blant annet i hva som skal telle mot dine 140 tegn. For eksempel vil @navn i svar og vedlegg som bilder, GIF-er, filmer og spørreundersøkelser ikke lenger «bruke opp» verdifulle tegn, heter det i en uttalelse fra selskapet.

Les også: Trump angrer ufin Twitter-melding

Brukerveksten har stagnert for det San Francisco-baserte selskapet, som derfor er under press fra aksjonærene for å lokke flere brukere til mikrobloggtjenesten.

Grensen på 140 tegn har sine røtter i Twitters originale format, basert på 160-tegngrensen for det originale SMS-systemet for mobiltelefoner.

Les også: Twitter gikk ned

Tidligere har det vært antydet at selskapet kan komme til å fjerne lengdebegrensningene på meldinger, men Twitter-sjef Jack Dorsey rykket i mars ut og sa at selskapet vil holde seg til 140 tegn også i framtiden.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus