Fristen satt for krav rettet mot Prince-dødsboet

En dommer i Minnesota har satt opp rammene for hvordan de som vil stille krav til dødsboet etter Prince skal gå fram. Foto: Olivia Harris / Reuters / NTB scanpix
En dommer i Minnesota har satt opp rammene for hvordan de som vil stille krav til dødsboet etter Prince skal gå fram. Foto: Olivia Harris / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En dommer i Minnesota har satt opp rammene for hvordan de som vil stille krav til dødsboet etter Prince skal gå fram.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Distriktsdommer Kevin Eide i Carver County har satt en kravfrist på fire måneder, det vil si tidlig i september. Fordringshavere som dukker opp etter det kan bli akseptert, men retten vil trolig holde seg til rammen som er satt, ifølge Judith T. Younger som er jussprofessor ved University of Minnesota, men ikke involvert i saken.

Da den kjente artisten døde brått i april, etterlot han seg ingen kjente barn. Det har ført til at hans søsken og halvsøsken har henvendt seg til skifteretten for å sikre seg sin andel av formuen som trolig er på mange millioner dollar.

Likevel er det ikke utenkelig at en ukjent arving kan dukke opp. En 39 år gammel innsatt i et fengsel i Colorado har allerede innlevert krav om at Prince er faren. Dersom DNA-tester gir ham rett, kan mannen være enearving til formuen.

Prince (57) ble funnet død i hjemmet sitt i Chanhassen utenfor Minneapolis 21. april i år.