Trump får støtte fra uventet hold

Den indiske gruppen Hindu Sena har lagt sin elsk på Donald Trump. Hinduene tror nemlig at den republikanske presidentkandidaten vil redde verden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I hovedstaden New Delhi møtes medlemmene av gruppen, som tilhører den politiske høyresiden, for å holde spesielle seremonier der de tenner bål og ber for Trump-seier.

Den kontroversielle eiendomsmagnaten ligger an til å bli Det republikanske partiets kandidat til presidentvalget i USA i november. Skal vi tro Hindu Sena, kan valget få ringvirkninger langt utover Trumps eget land.

Les også: Romney går i strupen på Trump

– Hele verden lider i dag under militant islamisme. Bomber eksploderer over alt, og gjerningsmennene er alltid militante islamister, de har koblinger til islam, sier gruppens leder Vishnu Gupta.

– Ut fra uttalelsene til Donald Trump, tror vi han vil bli menneskehetens eneste redningsmann. Derfor har vi organisert dette ritualet for ham, og vi ber til gud om at Donald Trump vinner det amerikanske presidentvalget med et massivt mandat, forklarer Gupta.

Les også: Trump blandet 9/11 og 7-Eleven

Mye tyder på at Trump må kjempe mot Hillary Clinton fra demokratisk side om å bli USAs neste president.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus