Amerikansk mann reddet av pizzabudet

Ansatte ved en pizzarestaurant i den amerikanske delstaten Oregon hadde ikke hørt fra stamkunden på 11 dager, så de sendte et bud for å sjekke om alt sto bra til. Det kan ha reddet livet til mannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjefen for den lokale avdelingen av pizzakjeden Domino’s, Sarah Fuller, sier til tv-kanalen KOIN 6 at Alexander har bestilt pizza fra restauranten siden 2009.

– Han bestiller hver dag eller annen hver dag, sier hun til tv-kanalen.

Da bestillingene uteble bet noen av sjåførene seg merke i det. Lørdag bestemte de seg for å ta en sjekk.

Les også: Fikk feil pizza - ringte til politiet

En budbil ble sendt til den 48 år gamle kundens hjem i Salem. Budet kjente kunden, og visste at han hadde helseproblemer. Da han kom frem så han at lyset sto på og at tv-apparatet sto og duret. Men ingen svarte på døren, og telefonen gikk rett til svarer.

Sjåføren ringte da nødnummeret 911. Ifølge AP var betjenter fra sheriffen i Marion County først på stedet. De tok seg inn og fant 48-åringen var rammet av - en ikke offentliggjort - helsetilstand «som kunne ha kostet ham livet», skriver nyhetsbyrået.

Mandag ble det meldt at tilstanden til mannen var stabil.

Sheriff-kontoret har takket pizzabudet for innsatsen.

Les også: Nå får du kjøpt luksus-pizza dekket av gull for 6.000 kroner

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus