Meny

44 reddet ut etter bygningskollaps i Kenya

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I alt 44 mennesker er reddet ut av ruinene etter at en sju etasjer høy bygning kollapset i Kenyas hovedstad Nairobi fredag. Meldinger i lokale medier om tre dødsofre er foreløpig ikke bekreftet.

– Det er for tidlig å snakke om døde. Vi har ikke opplysninger om dette, sier talskvinne Arnolda Shiundu i Kenyas Røde Kors. Sent fredag melde TV-stasjonen KTN at minst tre hadde mistet livet da bygningen raste sammen.

– Vi vet ikke hvor mange som ligger under ruinene, men vi frykter at det fortsatt er opptil flere. Så langt er 44 personer reddet ut, sier Shiundu. En kran og flere ambulanser er på stedet, mens søket fortsetter.

Det har tidligere blitt meldt at minst 15 mennesker var skadd etter bygningskollapsen.

Bygningen kollapset ved 18.30-tiden fredag kveld etter det kraftigste regnværet siden regntiden begynte. Nedbøren har også ført til oversvømmelser flere steder i byen. Det er ikke klart hvorfor bygningen, som ligger i bydelen Huruma, raste sammen.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus