Meny

Skuespiller fra «West Wing» til Det hvite hus

Pressesjef Josh Earnest måtte vente i kulissene mens Allison Janney gjorde seg ferdig under fredagens pressebrifing i Det hvite hus. Foto. Jonathan Ernst / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allison Janney dukket fredag overraskende opp som pressesjef i Det hvite hus, en rolle hun spilte i TV-suksessen «West Wing».

Stuntet var en del av forberedelsene til helgens korrespondentmiddag. Middagen er en av de store mediebegivenhetene i Washington, når presidenten inviterer politiske journalister og kommentatorer til fest og selv står for underholdningen. Tradisjonen tro spøker presidenten både med mediene og seg selv i talen han holde rundt middagen.

Janney kunne forsikre de fremmøtte på fredagens pressebrifing om at de kunne glede seg til årets tale.

– Presidenten jobber fortsatt med vitsene til middagen. Jeg har ingen detaljer utover at han har planer om å være morsom. Veldig morsom, sa Janney. I TV-serien, som i Norge fikk tittelen «Presidenten» spilte hun C.J. Cregg, som ledet de velkjente presseseansene i Det hvite hus, en jobb som i virkeligheten innehas av Josh Earnest.

– Josh er borte i dag. Jeg tror han skulle ha en rotfylling, sa Janney da hun forklarte rollebyttet.

– Men la oss være ærlige: Jeg er bedre enn ham.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus