Meny

Tysk kvinne (41) døde etter flere ukers fangenskap

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et tragisk dødsfall rulles opp i Tyskland. Et par skal ha lurt en 41-årig kvinne med en kontaktannonse, og deretter holdt henne i fangenskap.

På en gård i den lille byen Höxter skal kvinnen (41) ha blitt holdt i fangenskap siden mars i år. Tidligere denne uken døde hun som følge av stump vold.

Et skilt ektepar på 46 og 47 år er mistenkt for drap. De skal ha lokket henne til seg ved hjelp av en kontaktannonse, melder tabloidavisen Bild som skriver at det ikke er tegn på seksuelt misbruk.

Les også:  Ble filmet i Priklopils åtteårige fangenskap

Deretter ble hun om dagen holdt sperret inne i kjelleren, men tatt med på bilturer til ukjente steder nattestid, kan tyske medier melde fredag.

I forrige uke skal paret ha prøvd å frakte 41-åringen bort fra gården, men bilen deres brøt sammen. Da var kvinnen så svak at de tilkalte en ambulanse, men hun døde bare to timer etterpå.

Les også: Fritzl dømt til livstid i fengsel

Det skilte ekteparet skal ha bodd på gården i fem år. Til Bild sier naboer at den nå døde kvinnen i begynnelsen hadde langt hår, men at hun i det siste hadde vært skallet.


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus