Meny

Boehner: – Ted Cruz er som djevelen selv

Ted Cruz blir av den republikanske tungvekteren John Boehner omtalt som en inkarnasjon av djevelen. Her er Texas-senator Cruz fotografert under et valgmøte i Maryland forrige uke. Foto: Carlos Barria / Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Boehner, Republikanernes tidligere leder i Representantenes hus, sparte ikke på kruttet da han hamret løs på Tea-Party-kandidaten Ted Cruz.

Mannen som prøver å bli partiets presidentkandidat, stemples som djevelen selv av den frittalende republikanske tungvekteren.

– Jeg kommer overens med nesten alle, men jeg har aldri noensinne jobbet med en så ynkelig drittsekk, sier Boehner ifølge avisa Stanford Daily.

Les også:  Cruz utpeker Fiorina som visepresidentkandidat

Ultrakonservative Cruz sliter med å holde følge med den rappkjeftede eiendomsmilliardæren Donald Trump i nominasjonskampen. Den etablerte delen av deres parti skulle helst sett at ingen av dem hadde sjans til å bli presidentkandidat, men noe alternativ finnes foreløpig ikke.

Boehners uttalelser kom under et åpent arrangement ved Stanford University i Palo Alto i California onsdag kveld. Boehner var kjent for å snakke fra levra under sitt virke som Washingtons fremste folkevalgte fram til i fjor høst.

Veteranens omtale av Ted Cruz som «Lucifer in the flesh», regnes like fullt som oppsiktsvekkende.

Les også:  Cruz og Kasich slår seg sammen mot Trump

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus