Soldat pågrepet for massedrap på Kapp Verde

Monte Tchota i Kapp Verde der elleve personer ble funnet skutt og drept i en militærbrakke tirsdag. Onsdag ble en 22 år gammel soldat pågrepet. Foto: Reuters/ NTB scanpix
Monte Tchota i Kapp Verde der elleve personer ble funnet skutt og drept i en militærbrakke tirsdag. Onsdag ble en 22 år gammel soldat pågrepet. Foto: Reuters/ NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet på den vesle øystaten Kapp Verde har pågrepet en 22 år gammel soldat etter at elleve personer, tre av dem sivile, ble funnet skutt og drept i en militærbrakke.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann er pågrepet etter at politiet hadde jaktet på ham i et døgn, opplyser talsperson Edna Pinto i forsvarsdepartementet onsdag.

Den statlige kringkasteren Radio Cabo Verde melder at den mistenkte ble tatt i bydelen Paiol i hovedstaden Praia i den tidligere portugisiske kolonien som ligger utenfor kysten av Vest-Afrika.

Les også: Elleve personer funnet drept på Kapp Verde

Kappverdiske myndigheter har tidligere opplyst at en misfornøyd soldat var savnet og mistenkt for å stå bak misgjerningen der åtte soldater og tre sivile, to av dem spanske, var skutt ned og drept i en militærbrakke tirsdag morgen.