Soldat pågrepet for massedrap på Kapp Verde

Monte Tchota i Kapp Verde der elleve personer ble funnet skutt og drept i en militærbrakke tirsdag. Onsdag ble en 22 år gammel soldat pågrepet. Foto: Reuters/ NTB scanpix
Monte Tchota i Kapp Verde der elleve personer ble funnet skutt og drept i en militærbrakke tirsdag. Onsdag ble en 22 år gammel soldat pågrepet. Foto: Reuters/ NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Politiet på den vesle øystaten Kapp Verde har pågrepet en 22 år gammel soldat etter at elleve personer, tre av dem sivile, ble funnet skutt og drept i en militærbrakke.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er pågrepet etter at politiet hadde jaktet på ham i et døgn, opplyser talsperson Edna Pinto i forsvarsdepartementet onsdag.

Den statlige kringkasteren Radio Cabo Verde melder at den mistenkte ble tatt i bydelen Paiol i hovedstaden Praia i den tidligere portugisiske kolonien som ligger utenfor kysten av Vest-Afrika.

Les også: Elleve personer funnet drept på Kapp Verde

Kappverdiske myndigheter har tidligere opplyst at en misfornøyd soldat var savnet og mistenkt for å stå bak misgjerningen der åtte soldater og tre sivile, to av dem spanske, var skutt ned og drept i en militærbrakke tirsdag morgen.

Personvernpolicy